Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 23 de julio de 2014

Diván Menús MigDia

Menú Dimécres
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Pastis de Patata a la Bolognesa
Amanida de Pasta amb Fruites Naturals
Gaspaxo de Tomáquet Rebel.lió

Canana de Arenys estofada amb Ceba de Can Alegria
Tajine de Vedella amb Verduretes del Baix
 Flamenquines a  l´Andalussa
Morro de Bacallà & Escalibada del Baix (Supl. 3€)

Batut de Iogurt & Frutilles
Flam d´Ametlles a la Vainilla
Peres "Ercolina" al Vi Muscat & Mousse de Xoco Blanc


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Tomáquet Barbastro, Cigrons, Talls d´Alcaparra... al Pesto

Paella de Sarraceno amb Verduretes del Baix

Natilles de Garrofa Vegá "Sense Ou, ni Llet, ni Sucre"


Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares