Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 18 de julio de 2014

Menús Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Figues, Sindria, Meló i Endivies
Tomàquet Cornut farcit de Tabouleeh de CousCous
Canelò de Brandada de Bacallà
Carpaccio de Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)

Mijtana de Xai amb Salseta de Mel, Mostassa i Llimona
Caldereta de Vedella amb Bolets
Carpaccio de Peus de Porc amb Fruites del Bosc
Boquerons de la Barceloneta a la Parrilla
Confit d´Ànec amb Poma al Caliu i Moretes (Supl. 3€)

Mousse de Xoco Blanca & Moretes
Batut de Iogurt & Madruixes
Gelat de Ratafia
Natilles de Llet Eco i Algarroba "sense ou"





Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Sopa freda de Sindria al Romaní

Hummus d´Azukis amb Crudittês

Croquetes de Mill, Soia, Wakame i Verduretes

Mosaico de Fruites Naturals

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares