Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 16 de julio de 2014

Dimécres MigDia

Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Musclos de Roca del Delta al Vapor
Sopa freda de Meló a la Mistela
Pastís de Iuca a la Bolognesa
Carpaccio de Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)

Nuguets de Pollastre amb Patates Fregides
Galtes confitades amb Frutilles del Bosc
CousCous de Xai al estil de Esahouira
Sardines a la Parrilla amb Verdures al Vapor al XimiXurri
Xai a la Parrilla al XimiXurri i Escalibada del Baix(Supl. 3€)

Iogurt Bio amb Sucre Panela
Mousse de Mató i Xoco Blanca amb  Gerds
Puding de Garrofes, Mascobado, llet Bio, Xeixa...





Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Fréjols negres amb Ceba, Endivias, Barbastro i Salsa de F. Cabra i Dijón

Verduretes al Vapor al Ximixurri

Burguer de Mill, Seitán, Wakame i Col de Can Alegria

Macedonia de Fruites Naturals

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable



ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares