Menú
Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Musclos de
Roca del Delta al Vapor
Sopa freda
de Meló a la Mistela
Pastís de
Iuca a la Bolognesa
Carpaccio de
Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)
Nuguets de Pollastre
amb Patates Fregides
Galtes
confitades amb Frutilles del Bosc
CousCous de Xai al estil de
Esahouira
Sardines a
la Parrilla amb Verdures al Vapor al XimiXurri
Xai a la
Parrilla al XimiXurri i Escalibada del Baix(Supl. 3€)
Iogurt Bio
amb Sucre Panela
Mousse de Mató
i Xoco Blanca amb Gerds
Puding de
Garrofes, Mascobado, llet Bio, Xeixa...
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Amanida de Fréjols negres amb Ceba, Endivias,
Barbastro i Salsa de F. Cabra i Dijón
Verduretes al Vapor al Ximixurri
Burguer de Mill, Seitán, Wakame i Col de Can Alegria
Macedonia de Fruites Naturals
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish”
i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la
Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario