Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 19 de julio de 2014

Menús Dissabte MigDia

Menú Arte-Sá
21€ Degustació 3Primers+1Segón+1Postre (beguda no inclosa)

Sopa de Meló amb Espurnes de Pernill
Canelò de Brandada de Bacallà amb Salseta d´AlliPebre
Amanida "Azteca" amb Guacamole i T. Rebelió

Timbal de Cérvol confitat amb Bolets
Entrecôtte de Vedella amb Pastís de Carbassó i Patata
Morro de Bacallà a la Llauna & Seques de Santa Pau
Confit d´Ànec amb Poma al Caliu i Frutilles

Daikiri Granizat de Fruites
Carpaccio de Fruites & Gelat de Mató
Copa Loca de Fruites i Mousse de Coco

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi/Aigua i Pá

Gaspaxo BiColor de Fruites
Macarrons a la Carbonara
Pastís de Iuca a la Bolognesa

Boquerons de la Barceloneta amb Verduretes al Wok
Galtes confitades amb Moretes i Gerds
Caneló d´Ànec amb Salseta de Remolatxa i Poma

Pastís de Xocolata
Flam d´Ametlla a la Vainilla
Mosaico de Fruites Naturals



Menú KarNoY
 Preu: 15€ Sense Beguda

Tabouleeh de CousCous

Timbal d´Escalibada amb F. Cabra

Burguer de Remolatxa amb Mill...


Puding de Garrofes, Mascobado i Llet Eco

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares