Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 14 de julio de 2014

Menú Dilluns MigDia


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Flam de Tomàquet Barbastro amb Crema de Cogombre a la Llimona (Amanida Deconstruida)
Trinxat de la Cerdanya suau amb Col de Can Alegria
Espaguettis amb Crema de Péssols i Llagostins a l´AlliPebre
Carpaccio de Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)

Fajita de Pollastre amb Verduretes i Salsa de Tomáquet
Secret & Cirueles del Eduard i Wok de Batxoqueta Eco
Corvall Salvatge a la Andalussa
Canelò de Pota Blava amb Crema de Carbassó del Baix
Xai a la Parrilla al XimiXurri i Escalibada del Baix(Supl. 3€)

Iogurt Bio amb Salseta de Maduixes, Lichis i Mores
Brownie de Garrofes, Mascobado, Iogurt Bio, Xeixa...
Peretes de S. Joan al Vi Muscat & Mousse de Xoco Blanc

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Endivies amb Salsa de f.Cabra, Picotas, Poma i Péstuc

Trinxat de la Cerdanya "Vegá" amb Col de Can Alegria

Croquetes de Mill, Verdures, Fonoll i Wakame a la Cúrcuma

Mosaico de Fruites Naturals


RESTAURANT SLOW FOOD

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons



(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares