Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 19 de julio de 2014

Dissabte Menú Nit

Menú Arte-Sá
21€ Degustació 3Primers+1Segón+1Postre (beguda no inclosa)

Sopa freda de Prèssec a la Farigola
Carpaccio de Peus de Porc amb Nabius i Parmesá
 Tomàquet Cor de Bou amb F. Cabra, Olives Mortes, Talls d´Alcaperres...
Canelò d´Ànec amb Salseta de Remolaxa i Poma

Timbal de Cérvol confitat amb Bolets
Entrecôtte de Vedella al XimiXurri
Morro de Bacallà a la Muselina de Mascarpone i Figues

Filet de Porc al Estil Thai amb Arròs Basmàti del Comerç Just

Daikiri Granizat de Fruites
Carpaccio de Fruites & Gelat de Mató
Copa Loca de Fruites i Mousse de Coco
Mousse de Tiramisú & Crumble

Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites "El Diván"

Chaufa de Tofu amb Wakame, Basmati, Verduretes del Baix , Tamari...

Burguer de Remolatxa amb Mill

Flam d´Atmelles a la Vainilla




En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autóctones antigues
(Consumidors & Productors petits i locals)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares