Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 4 de mayo de 2014

Dia de la Mare (Aforo complet)

Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre (2persones)
                         OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)

Musclos del Delta al estil de la Toniqueta
Titaina del Cabanyal amb Verat de Llotja
Xatonada de Sitjes amb vinagreta de Romesco
Amanida de Quinoa Real & Fruites i Vinagreta de Aloe Vera

Confit d´Ànec amb Maduixes i Poma Confitada
Entrcôtte de Vedella amb Escalibada al XimiXurri
Casoleta de Cananes de Platja “a la Bruta
Secret Ibéric & Souflé de Carxofa Prat
Arròs de Carxofes i Rap al estil de la Enriqueta
Malavars de 3 Xocolatas
Músic de Fruits secs amb Xarrup de Moscatell
Mató amb Mel i Nous i Xarrup de Ratafia
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria 


Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda

Crema de Bledes KNY & Crostonets de Maduixa i Parma
Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa Baix

Crêppe farina Xeixa d´Espinacs de KNY & Gorgonzola
Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols & Verdures Vapor

Carpaccio Maduixa i Préssec al Cardamomo
Iogurt BIO & Sucre Mascobado

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable 




COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares