Menú Arte-Sá
(Pots fer la fórmula degustación amb tres
primers plats)
Carpaccio de Bou amb Gerds, Cireres i Espurnes de
Parmesá
Farcellets de Col Paperina de Mató i Pota Blava a la Ratafia
Noodles de Bonitol de Llotja amb Verduretes i Fideus d´Arrós
Confit d´Ànec amb Maduixes i Poma Confitada
Secret Ibéric & Souflé de Carxofa Prat
Malavars de Xocolatas
Mousse de Mató amb Frutilles del Bosc
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just
Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Crema de Bledes de KNY & Crostonets de Maduixa i Parma
Amanida de Espirals amb Fruites de Temporada
Pastís de Carbassó a la
Bolognesa
*
Broqueta de Gall d´Indi amb Pilaf de Tres Arròssos
Llom amb Salseta Gorgonzola
Casoleta de Cananes de Platja “a la Bruta ”
Verat “la Barca
de Cerco” amb Titaina
*
Puding de Poma
& Coulís de Maduixes
Carpaccio TriColor de
Frutilles Naturals
Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda
Sopa de Cogombre amb llimona, Menta, Iogurt Bio i toc de Curri
Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa
Baix
Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols & Verdures Vapor
Carpaccio TriColor de
Frutilles Naturals
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medi Ambient i cuinem de manera Saludale
No hay comentarios:
Publicar un comentario