Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 3 de mayo de 2014

MenúS Dissabte Mig Dia


Menú Arte-Sá
21 beguda no inclosa
(Pots fer la fórmula degustación amb tres primers plats)

Carpaccio de Bou amb Gerds, Cireres i Espurnes de Parmesá
Amanida de Quinoa Real & Fruites i Vinagreta de Aloe Vera
Farcellets de Col Paperina de Mató i Pota Blava a la Ratafia

Noodles de Bonitol de Llotja amb Verduretes i Fideus d´Arrós
Confit d´Ànec amb Maduixes i Poma Confitada
Secret Ibéric & Souflé de Carxofa Prat

Malavars de Xocolatas
Mousse de Mató amb Frutilles del Bosc
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just




Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Crema de Bledes de KNY & Crostonets de Maduixa i Parma
Amanida de Espirals amb Fruites de Temporada
Pastís de Carbassó a la Bolognesa
*
Broqueta de Gall d´Indi amb Pilaf de Tres Arròssos
Llom amb Salseta Gorgonzola
Casoleta de Cananes de Platja “a la Bruta
Veratla Barca de Cerco” amb Titaina
*
Puding de Poma & Coulís de Maduixes
Macedonia de Fruites amb Suc de Taronja i Frutilles
Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals



Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda

Sopa de Cogombre amb llimona, Menta, Iogurt Bio i toc de Curri

Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa Baix

Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols & Verdures Vapor

Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medi Ambient i cuinem de manera Saludale


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares