Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
Amanida de´Arròs Thai amb Cogombre, Menta, Llimona…
Sopa Freda de Préssec al Curry
Trinxat de Col Paperina del Baix amb Lacón
Macarrons a la Pomodoro
*
Timbal de Vedella al Gorgonzola
Sorell Real de Vilanova amb Soia, Mel i Taronja en Demi-Crue
Braó confitat amb Pastís de Carxofa Prat
Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Parmesà (Supl. 3€)
Xai a la Parrilla amb Verduretes (Supl. 3€)
*
Blondie de Xocolata Blanca amb Fruits Vermells
Puding de Soia al Café
Cireres BIO d´Horts Can Alegria
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
Amanida de Fruites “El Divan”
Paella Vegana de Grá de Fomenta mb Tofu
Carpaccio de Kiwi i Maduixes del Maresme
Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
Paella+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú
El Diván a BIOCULTURA:
Dema Dissabte fem un ShowCooking Slow Food amb productes del Comerç Just, del Parc Agrari i Vedella Eco
Receptes:
“Brownie de Vedella Eco i Cireres de Can Alegria”
“Amanida d´Arròs Thai integral amb Pota Blava i Verduretes, Fulletes i Aromàtiques del Baix”
Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.
Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”
Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs
No hay comentarios:
Publicar un comentario