Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 9 de mayo de 2014

Menú Divendres Mig Dia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de´Arròs Thai amb Cogombre, Menta, Llimona…
Sopa Freda de Préssec al Curry
Trinxat de Col Paperina del Baix amb Lacón
Macarrons a la Pomodoro
*
Timbal de Vedella al Gorgonzola
Sorell Real de Vilanova amb Soia, Mel i Taronja en Demi-Crue
Braó confitat amb Pastís de Carxofa Prat
Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Parmesà (Supl. 3€)
Xai a la Parrilla amb Verduretes (Supl. 3€)
*
Blondie de Xocolata Blanca amb Fruits Vermells
Puding de Soia al Café
Cireres BIO d´Horts Can Alegria
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado



 Menú KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua


Amanida de Fruites “El Divan”

Paella Vegana de Grá de Fomenta mb Tofu

Carpaccio de Kiwi i Maduixes del Maresme


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Paella+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú


El Diván a BIOCULTURA:
Dema Dissabte fem un ShowCooking Slow Food  amb productes del Comerç Just, del Parc Agrari i Vedella Eco
Receptes:
“Brownie de Vedella Eco i Cireres de Can Alegria”

“Amanida d´Arròs Thai integral amb Pota Blava i Verduretes, Fulletes i Aromàtiques del Baix”



Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.

Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”
Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares