Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 2 de mayo de 2014

Menús Divendres Nit

Menú Arte-Sá
Preu: 21€ beguda no inclosa

Carpaccio de Bou amb Amanida de Flors i Germinats
Amanida de Quinoa Real amb Fruites
Farcellets de Col Paperina de Mató i Pota Blava a la Ratafia
Crêppe de Bledes de Cornellà amb Farina de J.Mestre

Noodles de Bonitol de Llotja amb Verduretes i Fideus d´Arrós
Confit d´Ànec amb Madixes i Poma confitada
Entrecôtte de Vedella amb Salseta de Gorgonzola
Secret Ibéric & Souflé de Carxofa Prat

Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just
Mousse de Mató amb Frutilles del Bosc
Carpaccio TriColor de Fruites & Gelat de Mojito
Malavars de Xocolatas


Menu KarNoYà
Preu: 15€ beguda no inclosa

Amanida de Fruites “El Diván”

Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa

Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols  amb Verduretes i Vinagreta Iogurt Bio

Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals

 

 En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

 

Si vols comprar Sá, Bó, Km0 i Temporada,
pots ferte Soci de la Nostra Asociació de
PRODUCTORS i CONSUMIDORS.

El próxim 22 Maig Reunió extraordinaria per presenta Estatuts i formas de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares