Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 28 de mayo de 2014

Menu Dimecres 28 de Maig MIGDIA, Avui VERAT de Benicarló i Sonso Barceloneta, Pesca Sostenible!!!

Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida Campera Patata, Ou Dur, Ceba, Pebrot amb Salseta de Mostassa Antiga
Tomàquets Farcits amb Tabouleeh de Bulgur
Crema Tèbia BIColor de Col Lombarda i Escarola amb ESpurnes de Pernil
Canelons de Carn amb Falsa Beixamel de Pastanaga
*
Enrollat de Gall D’Indi amb Poma i PAté
Cassoleta de Mandonguilles Camperes amb Bolets
Sonsos Arrebossats amb Amanida Maduixera
Barat al Forn al Pomodoro i Tempura de Flor de Carbassó Farcida (Supl.3€)
*
Flam Arte-Sà de Mató i Mel
Mouse de Café
Iogurt Bio amb Sucre de Panela
Gelat de Té Verd



Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.



Menu KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Sopa Freda de Meló amb Toc de Mistela

Paella Vegana amb Verdures del Baix i Gra de Blat Egipci (Josep Mestre)

Mosaic de Fruites Naturals



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Tomàquet+Gall d’Indi+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú




Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots fer-te Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINACA”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares