Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 17 de mayo de 2014

Menús Dissabte NIT

Menú Arte-Sano
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre (2persones)
           OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)
     
Ceviche de Musclos del Delta
Amanida de Guacamole i Tomàquet Ralf
 Caneló de Pollastre POTA BLAVA amb Crema de Carbassa
Carpaccio de Bacallà amb Fruites Exòtiques, Mel i Parmesà

Entrecote de Vedella amb Salsa de Bolets i Escalibada
Confit d’Ànec amb Fruits Vermells
Noodles de Bonítol de Llotja amb Verdures de Ca’n Alegría
Lascas de Secret Ibèric amb Poma i Gorgonzola
Carpaccio de Bou & toc de Pesto
Sopeta de Mango i Taronja amb Gelat de GinTónic
Mousse de Tres Xocolates
Pastís de Crema Catalana amb Aire de Baileys
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just



Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda (2Primers+1Segon+1Postre)

Sopa de Cireres del Baix al Pesto

Caneló d’Espinacs Can Alegria i Gorgonzola & Betxamel de Xufa

Wok de Verduretes del Baix & Tofu, Algues i Tamari

Gelat de Té Verde & Crumble de Galeta








COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS 

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares