Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 30 de mayo de 2014

Menús Divendres Mig Dia


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Trinxat de la Cerdanya al Nostre Aire
Crema Tèbia de Pastanaga i Fonoll fresc
Musclos al Vapor al Ginjebre
Crêppe de Mató, Bleddes i Avellanes
*
Brótola al Forn amb Verduretes al Wok i Patata al Caliu
Roast Beef de Vedella en salsa de Carn i Boletus
Pollastre al Curry amb pilaf d´Arròs Gessamí
Confit d´Ànec amb Cireres de Can Alegria (Supl. 3€)
Bonítol de Llotja amb Soja, Mel i Taronja (Supl.3€)
*
Suc de Sindria i Cireres del Baix al Iogurt
Puding de Llet Bio, Sucre Paraguay i Canyella
Pometes a la Ratafia & Crumble de Sésam
Macedonia de Fruites Naturals



Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.




Menu KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida tébia de Verduretes al Wok

Caldereta de Frijols i Arròs llarg amb Soia Texturitzada
Croquetes de Bulgur i Seques & Salseta de Pastanaga

Arròs amb Llet al Nostre Aire (de Nerone & Civada)



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Espaguettis+Verat+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.


Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots fer-te Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINACA”


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares