Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 17 de mayo de 2014

Menu Dissabte 17 de Maig MIGDIA, Tasta el Menu del mes amb Pota Blava i Productes del Parc Agrari!

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua Inclòs
Pots Substituir Un Plat del Menu Arte-Sà (Segon +3€, Postre +2€)
     
Trinxat de la Cerdanya amb Lacon
Crema Tèbia de Pastanaga al Fonoll
 Espaguettis al Pesto

Estofat de Vedella amb Verdures del Baix
Sorell al Fonoll Fresc i Toc de Jingebre
Roll de Pit de Pollastre amb Ceba Confitada

Pastís de Crema Catalana
Broqueta de Fruites amb Sucre de Panela
Iogurt Bio amb Mermelada de Figues

Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda (2Primers+1Segon+1Postre)

Sopa de Cireres del Baix al Pesto

Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Xufa

Wok de Verduretes del Baix & Tofu, Algues i Tamari


Gelat de Té Verde & Crumble d

Menú Arte-Sano
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre (2persones)
           OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)
     
Ceviche de Musclos del Delta
Amanida de Guacamole i Tomàquet Ralf
 Caneló de Pollastre POTA BLAVA amb Crema de Carbassa
Carpaccio de Bacallà amb Fruites Exòtiques, Mel i Parmesà

Entrecote de Vedella amb Salsa de Bolets i Escalibada
Confit d’Ànec amb Fruits Vermells
Noodles de Bonítol de Llotja amb Verdures de Ca’n Alegría
Lascas  de Secret Ibèric amb Poma i Gorgonzola
Sopeta de Mango i Taronja amb Gelat de GinTónic
Mousse de Tres Xocolates
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just


COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares