Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 12 de mayo de 2014

Menu Dilluns 12 de Maig 2014 MIGDIA, La Salud se fragua en la oficina del Estómago (Cervantes)

Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida “Azteca” amb Guacamole
Crema Tèbia Bicolor de Remolatxa i Pastanaga
Trinxat de Col Paperina del Baix amb Lacón
Espaguettis amb Salsa de Bolets
*
Galtes de Porca mb Fruits Vermells
Sorell de Vilanova al Forn amb Pastís de Tomàquet
Pollastre al Curri amb Tabouleeh de 3 Arrossos
Secret Ibèric amb Pera i Gorgonzola (Supl. 3€)
*
Puding d’Arròs Thai amb Llet i Canyella
Mousse de Xocolata Blanca
Cireres BIO d´Horts Can Alegria
Gelat de Capuccino


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.

Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors
Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs


 Menú KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Polenta (Semola Blat de Moro de Bledes i Azahar

Paella de Grade Forment amb Alls Tendres i Verdures

Macedonia de FRuites Naturals


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Trinxat+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



El Diván a BIOCULTURA:
ShowCooking Slow Food  amb productes del Comerç Just, del Parc Agrari i Vedella Eco
Receptes:
“Brownie de Vedella Eco i Cireres de Can Alegria”

“Amanida d´Arròs Thai integral amb Pota Blava i Verduretes, Fulletes i Aromàtiques del Baix”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares