Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
Amanida “Azteca” amb Guacamole
Crema Tèbia Bicolor de Remolatxa i Pastanaga
Trinxat de Col Paperina del Baix amb Lacón
Espaguettis amb Salsa de Bolets
*
Galtes de Porca mb Fruits Vermells
Sorell de Vilanova al Forn amb Pastís de Tomàquet
Pollastre al Curri amb Tabouleeh de 3 Arrossos
Secret Ibèric amb Pera i Gorgonzola (Supl. 3€)
*
Puding d’Arròs Thai amb
Llet i Canyella
Mousse de Xocolata
Blanca
Cireres BIO d´Horts
Can Alegria
Gelat de Capuccino
Al Diván treballem
Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.
Si vols formar part
de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de
Consumidors-Productors
Próxima Reunió 22
Maig a les 19hs
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
Amanida de Fruites “El Divan”
Polenta (Semola Blat de Moro de Bledes i Azahar
Paella de Grade Forment amb Alls Tendres i Verdures
Macedonia de FRuites Naturals
Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
Trinxat+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació
que vulguis escollint 3 Plats del Menú
El Diván a BIOCULTURA:
ShowCooking Slow Food amb
productes del Comerç Just, del Parc Agrari i Vedella Eco
Receptes:
“Brownie de Vedella Eco i Cireres de Can Alegria”
“Amanida d´Arròs Thai integral amb Pota Blava i
Verduretes, Fulletes i Aromàtiques del Baix”
No hay comentarios:
Publicar un comentario